De accommodaties

gite naturiste 79

De vakantiewoning

De stenen B & B past perfect in de omgeving en is geschikt voor maximaal 6 personen. De voormalige schuur is volledig gerenoveerd om u een huis van 90 m² te bieden met alle moderne gemakken.

Ontdekken

locatif naturist france

A premium chalet

Origineel, eigentijds en comfortabel! De chalet is de ideale accommodatie voor één of vier personen. Het moderne design met veel hout biedt een warme sfeer en optimaal contact met de natuur.!

Ontdekken

locatif naturist france

A wooden chalet on stilts

Dit chalet met houten interieur heeft 2 slaapkamers en een overdekt terras. Comfortabel, hout biedt een warme sfeer en optimaal contact met de natuur !

Ontdekken

chambre romantique naturisme 79

Gastenkamers (B&B)

De kamers bevinden zich op een etage in het huis van de eigenaren : La Romantique (2 personen) en La Familiale (Familiekamer) (2-5 personen). 

Ontdekken

roulotte naturiste 79

De pipo woonwagen

Zeer comfortabel, de accommodatie van de roulotte is geschikt voor maximaal 4 personen (2 volwassenen en 2 kinderen). Het staat op de camping. 

Ontdekken

chambre accueil terrasse cuisine naturisme 79

Guestrooms

De twee gastenkamers bevinden zich in de nabijheid van de camping en het sanitairgebouw (2 personen)

Ontdekken

camping naturiste 79

Camping

De Oliverie is een camping van éen hectare, gelegen op het zuiden, met 25 grote plaatsen, gedeeltelijk in de schaduw, voor tenten, caravans of kampeerwagens (camping-cars).

Ontdekken

Andere informatie

De camping biedt een gratis wifi in gemeenschappelijke plaatsen en een toegankelijkheid voor mensen met mobiliteitshandicap :